aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Η επιθυμία της Κύπριας κυρίας Τσουκαλά «κλειδί» στη μετεγγραφή

Νέα Σαλαμίνα: Η επιθυμία της Κύπριας κυρίας Τσουκαλά «κλειδί» στη μετεγγραφή

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αποτελεί την τέταρτη κίνηση ενίσχυσης της Νέας Σαλαμίνας στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ελλαδίτης μέσος έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες με τους ερυθρόλευκους και το τυπικό μέρος της μετεγγραφής θα ολοκληρωθεί μόλις μείνει ελεύθερος από την Kisvárda FC Ουγγαρίας.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές έπαιξε και το γεγονός πως η σύζυγος του Τσουκαλά είναι από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα η οικογένεια της διαμένει  στη Λάρνακα. Ο στόχος του Σταύρου Τσουκαλά ήταν να έρθει στην Κύπρο και τα προηγούμενα χρόνια αλλά για διάφορους λόγους η κάθοδος του στο νησί μας ναυάγησε και έτσι επέλεξε να πάει στην Ουγγαρία.

Διαβάστε επίσης: Νέα Σαλαμίνα: Στην Κύπρο και o Τσουκαλάς, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός από τον Δεκέμβριο!

Μετά την πρόταση που έγινε από την Νέα Σαλαμίνα πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της συζύγου του. Στην Κύπρο είναι από το πρωί και ο Σόνι Μουστιβάρ. Ήδη η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας τον περνά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όταν θα δοθεί το «ΟΚ» θα ξεκινήσει και τις προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ