aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέα φωτό στη δημοσιότητα που έστειλε η Γελένα στον Βράνιες (pic)

Νέα φωτό στη δημοσιότητα που έστειλε η Γελένα στον Βράνιες (pic)

Η Γελένα Καρλέουσα ήταν τόσο ερωτευμένη με τον Όγκνιεν Βράνιες που του έστειλε μια φωτογραφία χωρίς να την νοιάζει αν εκτεθεί!

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είχε παράνομο δεσμό με την Σέρβα τραγουδίστρια για σχεδόν δύο χρόνια, δηλαδή από το 2017 όταν και ασγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Βράνιες και η Γελένα έχουν ανταλλάξει εκατοντάδες μηνύματα δείχνοντας τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά και φωτογραφίες κατά το πλείστον γυμνές μιας και η απόσταση που τους χώριζε έδειχνε το πάθος τους.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η σερβική ιστοσελίδα Blic, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς είχε στείλει μια φωτό της στον Βράνιες που δεν την ένοιαζε αν εκτεθεί.

Η ξανθιά τραγουδίστρια είναι τελείως αμακιγιάριστη και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται πίσω από τις κάμερες και τα social media.

Δείτε την φωτό της Καρλέουσα χωρίς ίχνος make up και θα καταλάβετε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ