aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝασρί: «Ο Πεπ απαγορεύει το σεξ μετά τα μεσάνυχτα»

Νασρί: «Ο Πεπ απαγορεύει το σεξ μετά τα μεσάνυχτα»

Στην εκπομπή, “L’Équipe du Soir”, μίλησε ο Σαμίρ Νασρί προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με τις ποδοσφαιρικές, και μη, ιδιοτροπίες του πρώην τεχνικού του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

“Όσον αφορά στο βάρος μου, όταν έφθασε μου είπε ότι έπρεπε να ήμουν 76 κιλά. Δε ζύγιζα τόσο από τότε που ήμουν στη Μαρσέιγ, γιατί στην Premier πάντα υπάρχει πρόγραμμα για ενδυνάμωση μυών. Θέλει λεπτούς παίκτες και με καλή φυσική κατάσταση.

Έφθασα με τέσσερα κιλά περισσότερα από όσα έπρεπε να είχα. Με τον Γκουαρδιόλα εάν έχεις 2,5 κιλά παραπάνω, δεν μπορείς να προπονηθείς με την ομάδα. Έτσι, προπονήθηκα μόνος μου”, υποστήριξε αρχικά ο Σαμίρ Νασρί πριν στη συνέχεια αναφερθεί στις… σεξουαλικές απαγορεύσεις του Καταλανού τεχνικού:

“Σε μια ημέρα ρεπό, μας είπε ότι όποιος ήθελε να κάνει σεξ, θα έπρεπε να το κάνει πριν τις 00:00 γιατί θα πρέπει να έχουμε καλό ύπνο. Είπε ότι το έκανε με τον Μέσι κι από τότε ο Αργεντινός δεν υπέστη ξανά κάποιον μυικό τραυματισμό. Επίσης με τον Λεβαντόβσκι, τον οποίον άφησε στον πάγκο και τότε άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ