aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜουρίνιο: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος... έσπασε τηλεοράσεις» (vid)

Μουρίνιο: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος… έσπασε τηλεοράσεις» (vid)

Εξηγώντας την αντίδρασή του στο γκολ του Μαρουάν Φελαϊνί, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε πως όπως εκείνος ξέσπασε στα μπουκάλια, έτσι οι οπαδοί της ομάδας ίσως και να… έσπασαν τις τηλεοράσεις τους από ανακούφιση τη στιγμή που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η ομάδα πήρε την πρόκριση.

«Ορισμένοι οπαδοί θα έσπασαν και τηλεοράσεις… Όλοι είδαν πως ξεκίνησε η ομάδα με ένταση, επιθυμία για νίκη και κίνητρο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και είχαμε αρχίσει να ενοχλούμαστε γιατί η ισοπαλία φαινόταν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όταν πετύχαμε το γκολ ξέσπασα και είμαι σίγουρος ότι αντέδρασε κάπως έτσι και ο κόσμος στο σπίτι, αλλά ήταν μια μεγάλη ανακούφιση. Δεν έπρεπε και δεν παίξαμε για το 0-0. Θα ήταν τεράστια τιμωρία για τα παιδιά αν το ματς όντως έληγε στο 0-0» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο μετά τη νίκη (1-0) επί της Γιούνγκ Μπόις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ