aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΜέθυσε στην Αγία Νάπα και «χτύπησε» το πιο γελοίο τατουάζ (pics)

Μέθυσε στην Αγία Νάπα και «χτύπησε» το πιο γελοίο τατουάζ (pics)

Μια 19χρονη βρετανίδα τουρίστρια στην Αγία Νάπα εξοργίστηκε, μέθυσε και «χτύπησε»  το τατουάζ που θα μετανιώνει για ολόκληρη τη ζωή της.

Η 19χρονη Βρετανίδα Leah Jade Price θέλησε να γευτεί το αγαπημένο της ινδικό πιάτο στην Αγία Νάπα της Κύπρου και επειδή δεν το βρήκε στα κοντινά εστιατόρια, εκνευρίστηκε και το έριξε στο αλκοόλ.

Μόνο που δεν σταμάτησε εκεί καθώς αποφάσισε να χτυπήσει το τατουάζ, που θα μετανιώνει για ολόκληρη τη ζωή της.

Η 19χρονη αποδέχθηκε την πρόκληση του φίλου της, ο οποίος βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία, και έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου της ινδικού εστιατορίου, του «Leigh Tandoori».

Η ίδια δήλωσε  σε συνέντευξή της πως ουσιαστικά τρέφεται κατ’ αποκλειστικότητα από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όλοι όσοι τη γνωρίζουν, γνωρίζουν και την αγάπης της γι’ αυτό. «Παραγγέλνουμε απ’ εκεί πέντε φορές την εβδομάδα. Ουσιαστικά τους κρατάμε ανοιχτά», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη δεν θα την οδηγούσε στην απόφασή της να κάνει το όνομά του, τατουάζ, ωστόσο με την επίδραση του αλκοόλ, το.. τόλμησε.

«Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβασα τα σχόλια στο Facebook και συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα. Το αγόρι μου το θεωρεί γελοίο και ο πατέρας μου δεν ξέρει τι να μου πει», δήλωσε στη Metro.

234

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ