aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Μετεγγραφική»… βόμβα από αέρος! (vid)

«Μετεγγραφική»… βόμβα από αέρος! (vid)

Μία χριστουγεννιάτικη όμορφη ιστοριούλα, αλλά φανταστική περιγράφεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο Facebook, στο οποίο μάλιστα θα δείτε και ωραία πλάνα. Δεν θα σας πούμε περισσότερα. Διαβάστε μόνο πιο κάτω και δείτε το βίντεο.

Αναλυτικά: «Μία φορά κι έναν καιρό, σε μια προπόνηση της ομάδας μας, ο Άγιος Βασίλης έχασε τον έλεγχο του ελκήθρου του λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν στο στάδιο Τάσος Μάρκου. Τότε οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και τα Χριστούγεννα των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο Άγιος Βασίλης άρχισε να συνέρχεται και ζήτησε να αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή για την ομάδα μας. Ο Άγιος Βασίλης έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αμέσως ο προπονητής έδωσε ξεκάθαρη εντολή. Και από τότε η Ένωση απέκτησε τον δικό της Άγιο Βασίλη κι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ