aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μετεγγραφή βόμβα! Υπογράφει το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου»

«Μετεγγραφή βόμβα! Υπογράφει το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου»

Η πληροφορία που δημοσιεύσαμε στην Κύπρο από την περασμένη Κυριακή, για συμφωνία της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τη μετεγγραφή του Ιωάννη Κωστή, επιβεβαιώνεται πλέον και από την Ελλάδα. Η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», η οποία πρόσκειται στους ερυθρόλευκους του Πειραιά προτάσσει στο εξώφυλλό της την συμφωνία για μετεγγραφή του Κωστή, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «βόμβα», καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η υπόθεση του νεαρού άσου βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους δύο συλλόγους να έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει από το καλοκαίρι με την πλευρά του νεαρού άσου, ο οποίος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει παίξει σε όλες βασικός και έχει πετύχει και ένα γκολ με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ