aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜε... έξι ευρώ στο λογαριασμό του ο Ροναλντίνιο

Με… έξι ευρώ στο λογαριασμό του ο Ροναλντίνιο

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Ζαΐρ Μπολσονάρο στη θέση του προέδρου της Βραζιλίας, ένας ακραιφνής υποστηρικτής του δέχεται απανωτά «χτυπήματα» από τη δικαιοσύνη της χώρας.

Ο Ροναλντίνιο κατηγορείται ότι μαζί με τον αδελφό του (κι ατζέντη του) προχώρησαν σε κατασκευή έργων σε προστατευμένη για περιβαλλοντικούς λόγους περιοχή. Αμέσως αφαιρέθηκε το διαβατήριο από τον πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν-Ζερμέν, Γκρέμιο, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερέταρο και Φλουμινένσε κι έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στη «Web Summit» (έκθεση τεχνολογίας) της Λισαβόνας, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σαν να μη φθάνει αυτό, ο έλεγχος του κεντρικού τραπεζικού συστήματος έδειξε ότι ο «Ρόνι» έχει λιγότερα από έξι ευρώ στο λογαριασμό του! Η υπηρεσία της χώρας της Νοτίου Αμερικής προέβη στον έλεγχο αυτό, καθώς τα δύο αδέλφια δεν έχουν καταβάλει ακόμη το ποσό των 2.000.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε ως ποινή το 2015.

Κι όταν πήγαν να τα «τραβήξουν» από το λογαριασμό του, διαπίστωσαν το ανωτέρω ποσό. Είναι προφανές ότι ο 38χρονος δεν έχει μόνο έξι ευρώ στην τράπεζα. Αλλά, πιθανότατα, σε τράπεζες εκτός Βραζιλίας. Σε κάθε περίπτωση η φήμη του δέχεται πλήγματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποσύρει από πρέσβη της στη Ν. Αμερική έπειτα από τη στήριξη του Βραζιλιάνου Ζαΐρ Μπολσονάρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ