aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με απειλή όπλων «έγδυσαν» τους παίκτες

Ωρες τρόμου έζησε η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας, της πρώτης κατηγορίας, της Βενεζουέλας, Τρουχιλιάνος, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στη λεωφορείο του συλλόγου, που επέστρεφε την Κυριακή από το Μονάγκας, μετά το ματς με την τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανθρώπων της ομάδας, έξι ένοπλοι εισέβαλαν στο πούλμαν, σε κάποια στάση του ταξιδιού, και αφαίρεσαν χρήματα κι όλα τα αντικείμενα αξίας από τα μέλη της αποστολής, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικούς παράγοντες!

 

«Η ομάδα κρατήθηκε υπό την απειλή όπλων περίπου για δυόμισι ώρες. Στη διάρκεια αυτή αφαίρεσαν τα πάντα από όλους μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του συλλόγου, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς. Η διοίκηση του συλλόγου κατήγγειλε την ομοσπονδία της χώρας, γιατί δεν είχε φροντίσει για την ασφάλεια της αποστολής, με κάποιο συνοδευτικό όχημα της αστυνομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ