aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με 220χλμ./ώρα έτρεχε ο Μπαλοτέλι!

Μπορεί εκείνος να έκανε λόγο για ανθρώπους που ζηλεύουν και… θέλουν το κακό του με ψευδείς καταγγελίες, όμως, η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έτρεχε με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χλμ./ώρα όταν τον σταμάτησαν, το περασμένο Σάββατο!

Ο Ιταλός φορ της Νις μπλέχθηκε εκ νέου σε μπελάδες με τον νόμο, όταν έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε στις Αρχές από το βενζινάδικο στο οποίο είχε σταματήσει, έγινε αναφορά για ανάπτυξη ταχύτητας που ξεπερνούσε τα 200 χλμ./ώρα.

Η Ferrari του Μπαλοτέλι και η Lamborghini του φίλου του, Άντονι, σταμάτησαν αμέσως στο σήμα της Αστυνομίας που τους ακολούθησε, ο ποδοσφαιριστής μόλις βγήκε από το όχημα ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε το λάθος του, όμως, μέσω social media ισχυρίστηκε πως δεν έτρεχε με 200χλμ.

Η Αστυνομία τον βγάζει ψεύτη και τον εκθέτει, αφού επιβεβαιώνει πως η ταχύτητά του όχι μόνο ήταν αυτή που ειπώθηκε, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη, φτάνοντας μέχρι και τα 220χλμ.! Όπως ήταν λογικό, του επιβλήθηκε πρόστιμο και του αφαιρέθηκαν πέντε βαθμοί από το point system…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ