aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΜαθητής δημοτικού ζήτησε να αναλάβει ομάδα!

Μαθητής δημοτικού ζήτησε να αναλάβει ομάδα!

H Ινβερνές αναζητά τον νέο της προπονητή και ένας 7χρονος μαθητής αποφάσισε να κάνει αίτηση για τη θέση, μέσω επιστολής που έστειλε στη διοίκηση του συλλόγου.

Να αναλάβει το τιμόνι της αγαπημένης του Ινβερνές που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας επιχείρησε 7χρονος μαθητής δημοτικού, στέλνοντας ανοιχτή επιστολή στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο μικρός Ίγουεν ΜακΚένζι στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ίνβερνές, Κένι Κάμερον, ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να δουλέψει για την ομάδα και να χτίσει ένα δυνατό σύνολο, βοηθώντας τους παίκτες του συλλόγου να βελτιωθούν, μέσω των γνώσεων του από την σχολική ομάδα ποδοσφαίρου.

Παράλληλα τόνισε πως οι υποχρεώσεις του στο σχολείο δεν θα αποτελούσαν εμπόδιο σε περίπτωση που αναλάμβανε τη θέση του προπονητή, μιας και θα μιλούσε στον διευθυντή, προκειμένου να φεύγει νωρίτερα και να δίνει το «παρών» στους αγώνες και στις προπονήσεις.

Σε ότι αφορά στα σχολικές εργασίες, ο 7χρονος Ίγουεν είχε και εδώ τη λύση, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μπορούσαν να τον βοηθούν να… ξεμπερδεύει άμεσα με αυτές.

Η Ινβερνές έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του νεαρού μαθητή και με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter ζητούσε από τους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν εάν θέλουν ο πιτσιρικάς να αναλάβει το ρόλο του προπονητή, ενώ λίγες ώρες μετά ήρθε και η επίσημη απάντηση από τον πρόεδρο της ομάδας.

Τα νέα δυστυχώς δεν ήταν ευχάριστα για τον Ίγουεν, μιας και ο Κένι Κάμερον του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να τον απορρίψει, εκφράζοντας ωστόσο την επιθυμία του να τον δει μελλοντικά στην ομάδα, είτε ως παίκτη είτε ακόμα και ως προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ