aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜας… ξηγήθηκε αλλιώς ο Τζολοβάρτ

Μας… ξηγήθηκε αλλιώς ο Τζολοβάρτ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ξέραμε τον Ρομάν Τζολοβάρτ ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του κυπριακού πρωταθλήματος, με κύριο ψεγάδι του την έφεση στις κίτρινες κάρτες.

Σήμερα, όμως, μας συστήθηκε και ως σκόρερ, με αντεπίθεση και τελείωμα που θα ζήλευαν αρκετοί φορ. Ο Καταλανός σέντερ μπακ πέτυχε το πρώτο του γκολ στα κυπριακά γήπεδα εις βάρος του Ερμή, στη 14η συμμετοχή του με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας (η μία στο κύπελλο). Παραλλήλως, βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα έπειτα από δύο χρόνια και 11 ημέρες.

Η προηγούμενη φορά που χρίστηκε σκόρερ ήταν στη νίκη της (τότε ομάδας του) Μούρθια με 2-1 επί της Βιγιανοβένσε, στις 15 Ιανουαρίου 2017. Εκείνη τη σεζόν είχε πετύχει τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα της ισπανικής Γ’ Κατηγορίας.

Όπως και να έχει, πέραν από το γκολ, επειδή οι κακές συνήθειες δεν κόβονται, ο Τζολοβάρτ αντίκρισε προχθές κίτρινη κάρτα για δέκατη φορά στο πρωτάθλημα. Έτσι, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Δόξα στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ