aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜαραντόνα: «Πήρα ναρκωτικά πρώτη φορά στα 24, είμαι καθαρός 13 χρόνια»

Μαραντόνα: «Πήρα ναρκωτικά πρώτη φορά στα 24, είμαι καθαρός 13 χρόνια»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση ο Ντιέγο Μεραντόνα μίλησε για τα ναρκωτικά παραδεχόμενος δημόσια ότι η χρήση τους ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Πάθος και λάθος. Αυτό ήταν για τον Αργεντινό θρύλο της μπάλας τα ναρκωτικά. Σε συνένετυξή του στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Canale 5» ο Μαραντόνα είπε για πρώτη φορά ότι άρχισε να κάνει χρήση την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα.

«Ήμουν 24 χρόνων. Στη Βαρκελώνη. Τότε πήρα για πρώτη φορά ναρκωτικά. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

Στη συνέχεια, ο μύθος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αποκάλυψε ότι τα τελευταία 13 χρόνια είναι… καθαρός. Σοκάρει, ωστόσο, λέγοντας ότι αν είχε συνεχίσει την χρήση, σήμερα δεν θα ήταν ζωντανός.

«Τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχω πάρει τίποτα. Είμαι τυχερός, διότι αν είχα συνεχίσει να κάνω συστηματική χρήση, θα είχα πεθάνει. Τα ναρκωτικά είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τα ναρκωτικά σκοτώνουν» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μαραντόνα μίλησε για τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Νάπολι, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ιταλίας, αλλά και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

«Η Νάπολι είναι πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο. Ερχόμουν από μια σπουδαία Μπαρτσελόνα, αλλά η Νάπολι μου έδωσε την ευκαιρία να κοντράρω τους μεγάλους του ιταλικού Βορρά. Έκανα πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν» κατέληξε ο Αργεντινός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ