aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜαραντόνα: «Αποκλειστήκαμε από ομάδα που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο»

Μαραντόνα: «Αποκλειστήκαμε από ομάδα που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από τους Ολυμπιακούς αγώνες τα… έχωσε σε όλους τους υπεύθυνους ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει.

Η Αργεντινή ήρθε ισόπαλη 1-1 με τις Ονδούρες και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Κάτι που προκάλεσε την οργή του Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος μίλησε στον  ραδιοφωνικό σταθμό La Red και είπε αρχικά: «Με όλο το σεβασμό στην Ονδούρα, είναι μια χώρα που παίζει καλό μπέιζμπολ, αλλά από ποδόσφαιρο δεν έχει ιδέα. Και μας απέκλεισαν».

Μάλιστα στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε προσφερθεί να βοηθήσει αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση λέγοντας: «Προσφέρθηκα να βοηθήσω, αλλά μου είπε πως δεν χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο από εκείνον, είναι πολύ καλός άνθρωπος κι εγώ ήθελα να τον βοηθήσω γιατί ήξερα πως θα ερχόταν καταστροφή».

Από τις βολές που εξαπέλυσε ο Μαραντόνα δεν ξέφυγαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας: «Η ομάδα έπαιζε στο Ρίο κι αυτοί ήταν στο Μαϊάμι και λιάζονταν. Δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Αυτό που έγινε με τον Μέσι τούς εξέθεσε».

Ο Μαραντόνα ρωτήθηκε και για την πρόσληψη Μπάουζα στον πάγκο της εθνική Αργεντινής λέγοντας: «Υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε στο Μουντιάλ. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά θα είναι δύσκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ