aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαραντόνα: Απίθανο τρολάρισμα από τον Λίνεκερ (pic)

Μαραντόνα: Απίθανο τρολάρισμα από τον Λίνεκερ (pic)

Πρωταγωνίστησαν με τα γκολ τους στο αλησμόνητο παιχνίδι μεταξύ Αργεντινής και Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, το οποίο έμεινε στην ιστορία για «Το χέρι του Θεού», αλλά και το κορυφαίο γκολ στην ιστορία των Μουντιάλ.

Έκτοτε, βεβαίως, Γκάρι Λίνεκερ και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχουν γίνει καλοί φίλοι και, μάλιστα, ο Άγγλος παλαίμαχος επιθετικός έχει πάρει συνεντεύξεις από τον Αργεντινό θρύλο. Υπήρξαν, πάντως, και… προστριβές μεταξύ τους, αν και ήταν μάλλον παροδικές.

Με αφορμή μια ανάρτηση με κοινή τους φωτογραφία από αγώνα της Μεικτής Κόσμου, ο Λίνεκερ δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει τον Ντιεγκίτο. «Τι παίκτης. Εντάξει, και ο Ντιέγκο δεν ήταν κακός» έγραψε ο… αθεόφοβος Γκάρι, συνοδεύοντας το αστείο του με την ανάλογη φατσούλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ