aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜαραντόνα: 31 χρόνια από το πιο θρυλικό ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (vid)

Μαραντόνα: 31 χρόνια από το πιο θρυλικό ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (vid)

Πριν από 31 χρόνια, όταν η Νάπολι αντιμετώπισε την Μπάγερν στο Μόναχο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, όλα τα φώτα στράφηκαν στον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου και μάλιστα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση!

Ο λόγος; Η κορυφαία προθέρμανση του Αργεντινού, λίγο πριν τη σέντρα. Ξένοιαστος, με λυμένα κορδόνια, ο Μαραντόνα φορώντας τη ζακέτα της Νάπολι χόρευε στην κυριολεξία στον ρυθμό του «Live is life» των OPUS, ξεσηκώνοντας το κοινό να τον ακολουθήσει.

Η συγκεκριμένη προθέρμανση ακόμα και σήμερα μετά από τα τόσα χρόνια παραμένει η κορυφαία αλλά και η πιο διάσημη, στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο «θεός» της μπάλας, μέσω των social media, ανήρτησε χθες το παρακάτω βίντεο λέγοντας πως είναι ένα από τα αγαπημένα του εγγονού του.

«Αυτό είναι το αγαπημένο βίντεο του εγγονού μου Μπέντζαμιν. Σήμερα είναι η 31η επέτειος αυτής της προθέρμανσης, οπότε δεν μπορώ να σταματήσω να το ανεβάζω. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!».

https://www.instagram.com/p/B_LmGIBl59Z/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ