aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαν. Γιουνάιτεντ: «Γεννήθηκε» σύνδεσμος φιλάθλων Κύπρου

Μαν. Γιουνάιτεντ: «Γεννήθηκε» σύνδεσμος φιλάθλων Κύπρου

Η… γέννηση του πρώτου επίσημου –αναγνωρισμένου από το σύλλογο- συνδέσμου φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κύπρο, είναι γεγονός! Οι οπαδοί της ομάδας του Μάντσεστερ, έψαχναν στέγη αλλά και τους τρόπους που να τους επιτρέπουν, όποτε το θελήσουν, να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο «Θέατρο των Ονείρων».

Έτσι, λοιπόν, συστάθηκε πρόσφατα σύνδεσμος που βρίσκεται κάτω από τη στέγη της επίσημης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ονομάζεται «Cyprus Manchester United Supporters Club». Έχει δημιουργηθεί και ιστοσελίδα «manutdcy.com» και όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση για εγγραφή μέλους, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Membership Packs». Στόχος του συνδέσμου, που σήμερα αριθμεί πέρα των 100 μελών, είναι να αυξάνει συνεχώς τα μέλη του.

Όπως ενημέρωσε ο σύνδεσμος, μέσω της ιστοσελίδας του, όλα τα μέλη που εγγράφονται θα λάβουν τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπό του, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες του συνδρομητικού πακέτου, τις κληρώσεις εισιτηρίων, τις τοπικές εκδηλώσεις, καθώς και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ