aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜάγεψαν εν… πλω οι θρύλοι στο Κάρντιφ! (pics)

Μάγεψαν εν… πλω οι θρύλοι στο Κάρντιφ! (pics)

Στο καθιερωμένο πλέον παιχνίδι αστέρων του παρελθόντος παίκτες με τεράστια ιστορία στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, που έχουν σηκώσει το τρόπαιο στα χέρια τους, έπαιξαν ποδόσφαιρο χθες σε πλωτό γήπεδο στο Cardiff Bay και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Οι ομάδες του Γκούλιτ (με βάση τη μεγάλη Μίλαν της δεκαετίας του ‘90) και του Μπουντραγκένιο (βάση τη Ρεάλ Μ.) αγωνίστηκαν πάνω σε «πλωτό γήπεδο» στο λιμάνι του Κάρντιφ. Η λίστα με τα ονόματα παικτών ήταν μεγάλη (δείτε την εδώ), όμως Ζέεντορφ και Φίγκο έκλεψαν λίγη από τη λάμψη των αποψινών πρωταγωνιστών.

Ρομπέρ Πιρές, Λουίς Φίγκο, Ερίκ Αμπιντάλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Νταβόρ Σούκερ, Στέφεν Φρόιντ, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Στιβ Μακμάναμαν, Γκουντγιόνσεν, Καφού, Μαρσέλ Ντεζαγί, Ιάν Ρας, Ντίντα, Καρεμπέ, Μίτσελ Σαλγκάδο και Μάρκο Ματεράτσι είναι μερικοί άλλοι από τους θρύλους που έπαιξαν ποδόσφαιρο εν… πλω.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε φωτογραφίες και σας τις μεταφέρει!

Και σε αυτό το παιχνίδι η παρουσία της Αστυνομίας ήταν εντονότατη. Ο τελικός στο Κάρντιφ έχει σημάνει συναγερμό στις Ουαλικές Αρχές, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ