aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΛογιστής ομάδας «έφαγε» €290.000 από τα ταμεία σε συνοδό πολυτελείας (pics & vids)

Λογιστής ομάδας «έφαγε» €290.000 από τα ταμεία σε συνοδό πολυτελείας (pics & vids)

Σε μπελάδες έβαλε τον Andrew Barnbrook η εμμονή που απέκτησε με ένα web cam μοντέλο που γνώρισε online. Και αυτό γιατί ο 37χρονος λογιστής δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την ικανοποιήσει, με αποτέλεσμα να βάλει χέρι σε ξένα χρήματα. Όπως για παράδειγμα στα ταμεία μίας ομάδας που είχε αναλάβει. 

Ο λόγος για την ημιεπαγγελματική AFC Fylde από την οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ αφαίρεσε 290.000 ευρώ (250.000 λίρες), αναγνωρίζοντας την πράξη του στο δικαστήριο του Πρέστον που εκδικάστηκε η υπόθεση.

Ο Andrew Barnbrook ξόδεψε αυτά τα χρήματα για web cam shows της Victoria Sinclair που είχαν κόστος 4,5 ευρώ το λεπτό και η ελάχιστη είσοδος ήταν 10 λεπτά, ενώ παράλληλα την συναντούσε και face face. Μόνο που επειδή έμενε στο Μάντσεστερ, η συγκεκριμένα συνοδός χρέωνε την ώρα 464 ευρώ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, σοκαρισμένος από την εξέλιξη αυτή, δήλωσε στο δικαστήριο: «Είναι μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση για πολλούς λόγους. Έχω χτίσει αυτή την δουλειά με έναν υπάλληλο το 1998 και τώρα έχουμε 300. Εμπιστεύεσαι ανθρώπους να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Η υπόθεση αυτή εξέθεσε το σύστημά μας, καθώς του επέτρεψε να έχει πάρει τόσα πολλά χρήματα χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το κακό είναι οτι ο μοναδικός άνθρωπος που επωφελήθηκε από αυτό είναι η κοπέλα στο Μάντσεστερ και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ζητήσουμε πίσω τα χρήματά μας».

Η AFC Fylde αγωνίζεται στην 6η κατηγορία της Αγγλίας, όντας στην 4η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ