aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚρέμασε τα γάντια και άλλαξε άθλημα ο Τσεχ!

Κρέμασε τα γάντια και άλλαξε άθλημα ο Τσεχ!

Ο Πετρ Τσεχ υπηρέτησε για δύο γεμάτες δεκαετίες (1999-2019) την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά και μάλιστα τα 15 τελευταία χρόνια έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της Premier League, φορώντας για 11 χρόνια τη φανέλα της Τσέλσι και για άλλα 4 εκείνη της Άρσεναλ

Εδώ και λίγους μήνες, ο Τσέχος είπε αντίο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, φαίνεται όμως ότι δεν είναι έτοιμος να σταματήσει εντελώς τη δράση αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με την Γκίλφορντ Φίνιξ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος χόκεϊ στην Αγγλία.

Ο Τσεχ, που είναι μεγάλος φαν του συγκεκριμένου αθλήματος, θα είναι ο τρίτος κατά σειρά γκολκίπερ της ομάδας και θα προπονείται όταν θα του το επιτρέπει το πρόγραμμά του με την Τσέλσι, στην οποία εργάζεται πλέον με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου.

“Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω με την ομάδα του Φίνιξ για να έχω αυτή την εμπειρία. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω αυτή τη νέα ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους για τη σεζόν και θα προσπαθήσω να πανηγυρίσω όσο δυνατόν περισσότερες νίκες όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω.

Μετά από 20 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αυτή θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για μένα να πάρω μέρος σε ένα άθλημα που λάτρευα να παρακολουθώ και να παίζω από μικρός”, δήλωσε ο 37χρονος Τσέχος, με τον προπονητή της ομάδας, Μίλος Μελίκερικ, να τονίζει:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντάχτηκε στην ομάδα μας ο Πετρ και ανυπομονούμε να τον δούμε σε δράση αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Έχει βελτιωθεί πολύ από τότε που τον είδα για πρώτη φορά στον πάγο και περιμένω να τον δω να παίζει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ