aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Κοιτάζει τον... Κύπριο Αντετοκούνμπο» (vid)

«Κοιτάζει τον… Κύπριο Αντετοκούνμπο» (vid)

Μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον φαίνεται πως θέλει να πραγματοποιήσει ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα του cyprusbasket.net. Ο Έι Τζέι Έντου είναι ένας 16χρονος φόργουορντ με ύψος 2.06 και η περίπτωσή του θυμίζει… Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O νεαρός κατάγεται από τις Φιλιππίνες και τη Νιγηρία και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Κύπρο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με την Εθνική Κύπρου, παρά τη θέλησή του, καθώς η… γραφειοκρατία «τρενάρει» την κυπροποίησή του.

Ο 16χρονος που αγωνίστηκε στην κυπριακή ΑΕΛ και συμμετείχε και σε δύο φιλικά της Εθνικής Κύπρου, έχει κάνει… ντόρο με τις δυνατότητες και το «ταβάνι» του και μάλιστα βρίσκεται ήδη στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «cyprusbasket», στο… παιχνίδι της απόκτησής του «νέου Αντετοκούνμπο» βρίσκεται και ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι η μόνη ομάδα που ασχολείται με τον Έντου, αλλά εκείνη που έχει δείξει το πιο «θερμό» ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ