aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ για αλλαγές στο Champions League: «Είναι μεγάλη μαλ@@@α»

Κλοπ για αλλαγές στο Champions League: «Είναι μεγάλη μαλ@@@α»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε χωρίς να μασήσει τα λόγια του στα όσα ακούγονται για αλλαγές και περισσότερα ματς στο Champions League.

Τα μεγαλεπίβολα σχέδια των Φλορεντίνο Πέρεθ, Ιβάν Γκαζίδη και λοιπών ισχυρών ανδρών των ευρωπαϊκών κλαμπ για Champions League ως κλειστή λίγκα και με περισσότερα ματς τη σεζόν δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Γιούργκεν Κλοπ.

Στην πραγματικότητα, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έδειξε με αιχμηρό τρόπο την εναντίωση του, χαρακτηρίζοντας «μ*****α» το όλο εγχείρημα.

«Διάβασα σήμερα ότι τα κορυφαία κλαμπ θέλουν περισσότερα παιχνίδια στο Champions League. Ξεκάθαρα δεν συμπεριλαμβάνομαι σε τέτοιες συζητήσεις. Είναι μεγάλη μ*****α. Πρέπει να μειώσουμε κι όχι να αυξήσουμε τα παιχνίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε αναφορικά με το φορτωμένο πρόγραμμα των Reds τον Δεκέμβριο:

«Με τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ σήμερα, του Λόβρεν πριν από τέσσερις ημέρες, το ρόστερ μας δεν μεγαλώνει. Κι αυτό φυσικά δεν είναι ευχάριστο. Όμως στο τέλος κανείς δεν νοιάζεται, ακόμα κι αν μας βλέπουν να υποφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ