aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚίνηση-respect από τον Βεσελόφσκι! (pic)

Κίνηση-respect από τον Βεσελόφσκι! (pic)

Μέσω της επίσημης σελίδας του (όχι προφίλ) στο Facebook «Robert Veselovsky Official», ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει για μία εν εξελίξει εκστρατεία την οποία άρχισε ο ίδιος με σκοπό να μαζευτούν χρήματα ώστε να σωθεί ο 16χρονος Παύλος.

O Παύλος ο οποίος γεννήθηκε στην Κύπρο τραυματίστηκε σοβαρά όταν έσωσε τη ζωή του καλύτερού του φίλου ο οποίος είναι σε τροχοκάθισμα, έπειτα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο παρελθόν σε κλαμπ στο Βουκουρέστι.

Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας μας εξιστορεί πιο κάτω αναλυτικά με μία ανάρτηση η οποία πραγματικά προκαλεί συγκίνηση, και εξηγεί με ποιους τρόπους μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.

Αναλυτικά:

«Γεια σας παιδιά! Θέλω να σας πω μια σύντομη ιστορία. Είναι για ένα παιδί 16 χρόνων που έκανε κάτι εκπληκτικό, έσωσε την ζωή του καλύτερου του φίλου που ήταν σε τροχοκάθισμα, κατά την διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε στο κλαμπ Colectiv στο Βουκουρέστι. Η φωτιά στοίχισε την ζωή σε 64 άτομα και τραυμάτισε πάνω από 100 σε αυτό ονομάστηκε “η τραγωδία του Colectiv”.

Ο ήρωάς μας, ο Παύλος, είχε τραυματιστεί σοβαρά, έκανε εγχείριση μετά την εγχείριση και τώρα αναρρώνει. Πέρσι ξεκίνησα μια καμπάνια, ίσως να έχετε διαβάσει γι’ αυτήν. Η ιδέα ήταν πως δημιούργησα κάποιες μπλούζες Robert Veselovsky #33 τις οποίες πούλησα και όλα τα χρήματα διατέθηκαν για τον Παύλο, τον φίλο μας.

Τα πολύ καλά νέα είναι πως από την Τετάρτη (σ.σ. αύριο ημέρα επαναληπτικού κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ) θα μπορείτε να βρείτε αυτές τις φανέλες στο επίσημο κατάστημα της Νέας Σαλαμίνας (Nea Salamis Ammochostos A.C.). Το κόσμος είναι 18 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον Παύλο. Έχουν μείνει μόνο 8 φανέλες, αλλά μπορούμε να κάνουμε κι άλλες.

Τι λέτε;

Υ.Γ.: Μικρός κόσμος! Ξέχασα να σας πω ότι ο Παύλος έχει γεννηθεί στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ