«Καυτές» αποκαλύψεις από Κύργιο: Στο κρεβάτι με διαφορετική κάθε βδομάδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή -και πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία. Ο Νικ Κύργιος απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε παίζοντας ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι (Fortnight) στην πλατφόρμα Twitch και φυσικά δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης live μετάδοσης, ερωτήθηκε αν συνηθίζει να κοιμάται με οπαδούς του και αυτός, χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησε θετικά. «Σοβαρά, αν δεν είμαι σε σχέση, είναι κάτι που κάνω σχεδόν κάθε βδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε σχετικές αποκαλύψεις. Σε πολλούς έχει μείνει αξέχαστη η αντίδρασή του μετά την ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ στο περσινό Laver Cup, όταν είχε κατηγορήσει για την ήττα του μια θηλυκή παρουσία από τις εξέδρες που του απέσπασε την προσοχή.

Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και στο χθεσινό live. «Έπαιζα με τον Φέντερερ και σκεφτόμουν “γαμ@@ο θέλω να πάω μαζί της για ποτό”», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Οι γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη κερδίζουν την καρδιά μου με το καλημέρα. Στις ψηλές γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη είμαι έτοιμος να δώσω τη μισή μου περιουσία».

Όσο για τη σχέση του με την Άνα Καλίνσκαγια σχολίασε: «Δεν έγινε κάτι. Διαλέξαμε διαφορετικούς δρόμους. Δυστυχώς, δεν γινόταν να συνεχίσουμε, αλλά μοιραστήκαμε κάποιες ευχάριστες στιγμές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ