aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚάρντιφ: «Πρώτη μούρη» τα τρόπαια και οι μπάλες του τελικού! (pics)

Κάρντιφ: «Πρώτη μούρη» τα τρόπαια και οι μπάλες του τελικού! (pics)

«Πρώτη μούρη» στο Κάρντιφ είναι τα τρόπαια και οι μπάλες του τελικού! Πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία πρόσφατα να επισκεφτεί τοποθεσίες του Κάρντιφ όπου βρίσκονταν το τρόπαιο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και αυτό της φιναλίστ.

Παράλληλα, τέθηκαν προς πώληση οι μπάλες του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Γιουβέντους (03/06), οι οποίες πωλούνται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και τιμές. Η άποψή μας σχετικά με το σχέδιο της μπάλας; Τέλεια!

Δείτε φωτογραφίες από τα τρόπαια σε θέα για το κοινό και από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου θα καταλύσει η αποστολή της Ρεάλ!

Η… απάντηση της «Γιούβε» στη διαμονή!

Μπορεί η Ρεάλ να επέλεξε τετράστερο ξενοδοχείο (σ.σ. το «Mercure Ηotel»), όπου μία βραδιά στη βασική σουίτα κοστίζει μόλις 80 ευρώ, όμως η αντίπαλός της Γιουβέντους κάθε άλλο παρά λογάριασε τα χρήματα. Απόδειξη η επιλογή που έκανε για να φιλοξενηθεί η αποστολή ενόψει του αγώνα της 3ης Ιουνίου, με το «Vale Resort di Hensol» που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης να συνιστά ένα από τα πλέον εντυπωσιακά καταλύματα της χώρας. Πρόκειται για ένα μεγάλο και υπερπολυτελές μέρος με το μεγαλύτερο σπα της Ουαλίας το οποίο είναι «βυθισμένο» στο πράσινο, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν γήπεδα γκολφ αλλά και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Δείτε την γκαλερί που ακολουθεί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ