aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κάηκε» το «Ελ. Βενιζέλος» για τον Μιραλάς! (pics)

«Κάηκε» το «Ελ. Βενιζέλος» για τον Μιραλάς! (pics)

Ε-ε… επέστρεψε! Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, προκειμένου να φορέσει και πάλι, 5,5 χρόνια μετά, τη φανέλα του Ολυμπιακού, με περισσότερους από 1500… παραληρούντες οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να κάνουν τη νύχτα μέρα στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η πτήση του Βέλγου επιθετικού αφίχθη γύρω στις 22:20 από Φρανκφούρτη, με τον 31χρονο, τον οποίο υποδέχθηκε ο Φρανσουά Μοντεστό, να κάνει την εμφάνισή του στη συμβολική «Gate 7» του αεροδρομίου 20 λεπτά αργότερα.

Εκεί, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και κατόπιν επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητο, το οποίο τον μετέφερε στο ξενοδοχείο του, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Όταν, λοιπόν, «άνοιξαν» οι κλούβες της αστυνομίας, για να περάσει το αυτοκίνητο… ξεπρόβαλαν οι «τρελαμένοι» φίλοι του Ολυμπιακού, που άναψαν χιλιάδες φωτοβολίδες και φώναξαν σύνθημα για τον αγαπημένο τους Κέβιν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ