aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚαυτή Λατίνα τραγουδά το «despacito» των «κυκλώνων»! (vid)

Καυτή Λατίνα τραγουδά το «despacito» των «κυκλώνων»! (vid)

Οι οπαδοί της αργεντίνικης Σαν Λορένσο θεωρούνται από τους πιο ευρηματικούς οπαδούς στον κόσμο όσον αφορά τα συνθήματα. Το τελευταίο ωστόσο που δημιούργησαν συνεπαρμένοι από την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού «Despacito» πραγματικά πήγε τα… ποδοσφαιρικά συνθήματα σε άλλο επίπεδο.

Οι στίχοι του συνθήματος της Σαν Λορένσο φυσικά μιλούν για την τεράστια αγάπη προς την ομάδα, το δέσιμο που έχουν και ότι συνήθως ακούμε σε ένα σύνθημα. Ωστόσο «δένοντας» το ρυθμό του «Despacito»” πάνω του, κάθε αγώνα στην «καυτή» τους έδρα πλέον τον μετατρέπουν σε… πάρτι! Και ποιος δεν θα ήθελε να βρισκόταν εκεί και να το τραγουδούσε μαζί τους;

Πιο κάτω δείτε βίντεο με μία όμορφη Λατίνα τραγουδίστρια ονόματι Μελίνα ντε Πιάνο να ερμηνεύει το σύνθημα των «κυκλώνων» και ως ένθερμη οπαδός που είναι μας… κολάζει φορώντας και τη μπλούζα των ερυθρόμαυρων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ