aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΉρθαν στα χέρια Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι σε αγώνα τένις (pics)

Ήρθαν στα χέρια Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι σε αγώνα τένις (pics)

Η σχέση μίσους και αγάπης που έχουν Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί είναι παροιμιώδης. Στον αθλητισμό που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος οι εντάσεις και τα επεισόδια είναι συχνό φαινόμενο. Χαρακτηριστικά είναι τα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες μεταξύ Βραζιλιάνων και Αργεντίνων κατά την διάρκεια του αγώνα τένις μεταξύ του Αργεντινού, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, και του Πορτογάλου, Ζοάο Σόουζα.

Ο Αργεντινός, που στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νίκησε τον αντίπαλο του και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Οι συμπατριώτες του Ντελ Πότρο πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα ειρωνικά για τους Βραζιλιάνους, ειδικά για τις αποτυχίες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας.

Οι Βραζιλιάνοι που παρακολουθούσαν τον αγώνα και έτσι κι αλλιώς έδειχναν συμπάθεια στον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα αντέδρασαν έντονα και μετά από φραστικούς διαπληκτισμούς, ακολούθησε συμπλοκή, που έληξε με την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας.

Ο Ντελ Πότρο εξέφρασε την αγανάκτησή του και καταδίκασε τα επεισόδια, αλλά και τα πειράγματα των συμπατρωτών του: «Ελπίζω αυτού του τύπου τα επεισόδια να μην επαναληφθούν, γιατί ο κόσμος έρχεται να απολαύσει τους αγώνες. Το τένις δεν είναι ποδόσφαιρο. Οι εκδρομείς από την Αργεντινή πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στη χώρα που μας φιλοξενεί όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ