aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΉρεμα, δεν είναι είδηση, αλλά τακτική η αγγελία για προπονητή!

Ήρεμα, δεν είναι είδηση, αλλά τακτική η αγγελία για προπονητή!

Παιδιά ήρεμα! Δεν είναι είδηση η αγγελία για προπονητή στον Ερμή. Χρονολογείται η τακτική αυτή από τη διοίκηση του Λούκα Φανιέρου εδώ και δύο χρόνια περίπου. Σχεδόν όποτε οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται στο ψάξιμο για προπονητή αυτό συμβαίνει (κατ’ ακρίβειαν συνέβη άλλες δύο φορές τουλάχιστον). Άλλωστε τους το επιτρέπουν οι συνθήκες, αφού δεν αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Σαν τις φανέλες τους αλλάζουν!

Ποιος Πρόδρομος Πετρίδης σε αυτό τον τομέα; Ο Λούκας Φανιέρος! Το γεγονός ότι η αγγελία για προπονητή προς αντικατάσταση του Κάρλος Κορμπεράν αντιμετωπίστηκε από μερικά κυπριακά διαδικτυακά μίντια ως είδηση… έδωσε τροφή και στα ελληνικά πορτάλς να το σχολιάσουν ποικιλότροπος και να τρολάρουν την ομάδα της Αραδίππου.

Α, και κάτι άλλο! Ο Ερμής στο παρελθόν δημοσίευσε αγγελία μέσα από την οποία έψαχνε και ποδοσφαιριστές και καλούσε τους ατζέντηδες να επικοινωνήσουν με συγκεκριμένο παράγοντα.

Χμμ, το άλλο το ξέρατε; Ο Ερμής εξέδωσε την αγγελία τη στιγμή που γνωρίζει και η… κουτσή Μαρία πως φαβορί για την τεχνική ηγεσία είναι ο Κώστας Καϊάφας. Αλλά ακόμη και αν χαλάσει το deal μην προτρέξετε να μας κοροϊδέψετε. Κάπου θα σημαίνει πως δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ