aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΙερείδης: «Ακόμη περιμένω την ομάδα μου να μπει στο γήπεδο»

Ιερείδης: «Ακόμη περιμένω την ομάδα μου να μπει στο γήπεδο»

Ο Κώστας Ιερείδης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, εξέφρασε μέσω facebook τα δικά του συμπεράσματα μετά τη νέα ήττα των ερυθρολεύκων από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Εδώ στο γήπεδο, τέλος αγώνα και ακόμη περιμένω την ομάδα μου να μπει στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκε πότε στο ρυθμό του αγώνα. Μερικά συμπεράσματα μετά από όσους αγώνες είδαμε.

1. Αναπροσαρμογή στόχων όσο ακόμη μπορούμε.

2. Φτάνει τα πειράματα στη δεξιά πτέρυγα. Η θέση, μέχρι να έρθει Κύπρο ο Πεδρίτο ή να θυμηθούμε ότι υπάρχει και ο Κούλλης Παύλου, ανήκει στον Άλεξ Κωνσταντίνου.

3. Μπεμπέ στο ρόλο οργανωτή και ο Αβελάιρας να παρακολουθεί μπας και επανέλθει καλύτερος πιο μετά άμα προσαρμοστεί στο κυπριακό τρόπο παιχνιδιού.

4. Μετά τον Γκράσι το χάος στα στόπερ. Επειγόντως να μελετηθεί τρόπος να αποκτηθεί τον Ιανουάριο ακόμη ένας καλός στόπερ. Οι υπόλοιποι σπίτι τους. Σημειώνω ότι για μένα ο Κούσουλος είναι μεσοαμυντικός.

5. Αν ο Ιβάν Τσούριουριτς δεν μπορεί να σταθεροποίηση την απόδοση του προτιμώ να βλέπω Φούσκο στο σίριαλ.

6. Επειγόντως Μιχαήλ κάτω από τα γκολπόστ. Ο Πολωνός ξεχνά τα βασικά όπως το να διώχνει μετά από σουτ που δέχεται την μπάλα στα πλάγια και όχι μπροστά από τα γκολπόστ.

7. Εγώ δηλώνω ερασιτέχνης στο άθλημα και από προπονητική λίγος.

8. Ο θεός μας εγκατέλειψε φέτος.

9. Δεν θα ήθελα σχόλια στα σχόλια μου με όλη μου την εκτίμηση σε όλους τους φίλους και φίλες. Ο πόνος όλων μας είναι μεγάλος.

Τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ