aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ υπόθεση του Ρονάλντο έβαλε σε σκέψεις την UEFA!

Η υπόθεση του Ρονάλντο έβαλε σε σκέψεις την UEFA!

Μετά τους χορηγούς του διεθνή αστέρα της Γιουβέντους, ήρθε η ώρα και για την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να παρουσιαστεί πλέον επηρεασμένη από το φλέγον ζήτημα που απασχολεί καθημερινά το ρεπορτάζ γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Νέοι μπελάδες για Ρονάλντο, η ΕΑ απέσυρε τη φωτογραφία του!

Η κατηγορία βιασμού και οι εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες, έπειτα και από την αποκάλυψη της Κάθριν Μαγιόργκα για την ερωτική συνεύρεση που επικαλείται ότι είχε με τον ποδοσφαιριστή παρά τη θέλησή της, πίσω στο 2009, έχουν θορυβήσει την UEFA.

Διαβάστε επίσης: «Βουτιά» για τη μετοχή της Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο

Όπως αναφέρει η Independent, άνθρωποι της Ομοσπονδίας παρακολουθούν πολύ προσεκτικά όσα συμβαίνουν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν επίσημα.

Διαβάστε επίσης: Nike και EA ανησυχούν για τους ισχυρισμούς εναντίον του Ρονάλντο για το βιασμό

Το γεγονός πως ο Ρονάλντο είναι επίσημος πρεσβευτής των αξιών της ισότητας μέσω του Equal Game, είναι αυτό που έχει βάλει σε σκέψεις την UEFA, η οποία οφείλει να ενεργήσει, ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης…

Διαβάστε επίσης: «Είμαι αυτή που βίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ