aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Σούπερ Κατερίνα τρελαίνει κόσμο στην Ελλάδα

Η Σούπερ Κατερίνα τρελαίνει κόσμο στην Ελλάδα

Ένα δικό μας κορίτσι τρελαίνει κόσμο στα ελληνικά γήπεδα του βόλεϊ. Δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία αγωνίζεται στον Πανναξιακό.

Όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα στην Ελλάδα, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη διεθνή Κύπρια κεντρικό που άνοιξε τα φτερά της και επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτούς που προέβλεψαν ότι έχει λαμπρό μέλλον. Μιλάνε, άλλωστε, από μόνα τους τα επιτεύγματά της. Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και βλέπει πιο ψηλά.

Στην τελευταία αγωνιστική του 2016, η ομάδα της Νάξου νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ και η 18χρονη Κατερίνα ψηφίστηκε ως η καλύτερη παίκτρια της αναμέτρησης. Μπλοκ, επίθεση, σερβίς… Έκανε τα πάντα και χωρίς υπερβολή ήταν η παίκτρια που έγειρε την πλάστιγγα.

Πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, κόντρα στον οποίο η Κατερίνα έλαμψε και πάλι, αν και η ομάδα της ηττήθηκε με 1-3. 7/16 επιθέσεις και 9 μπλοκ (!) έγραψε σε εκείνο το ματς η Κατερίνα κι ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της.

Κατά τα άλλα, με βάση την αξιολόγηση στο έπαθλο Novasports, η Ζακχαίου είναι η δεύτερη καλύτερη κεντρικός στο ελληνικό πρωτάθλημα και η δεύτερη καλύτερη «ρούκι» (κάτω των 21 ετών) της σεζόν. Οι Ναξιώτες έχουν τρελαθεί με τη Σούπερ Κατερίνα, η οποία επιβεβαιώνει τις τεράστιες δυνατότητές της κι είναι βέβαιο ότι δεν θα μείνει για πολύ στη Νάξο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ