aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Σίτι είχε απορρίψει τον Γκουαρδιόλα ως ποδοσφαιριστή!

Η Σίτι είχε απορρίψει τον Γκουαρδιόλα ως ποδοσφαιριστή!

Ο Ισπανός νυν κόουτς των «πολιτών», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον… Νόελ Γκάλαχερ για το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου, σε πολύ διαφορετικό και πιο χαλαρό ύφος, προχώρησε στην αποκάλυψη πως είχε «κοπεί» από τη Σίτι στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Αν και είχε βρεθεί στην Αγγλία το 2005 ώστε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως μπορούσε να βοηθήσει, ο τότε προπονητής, Στιούαρτ Πιρς, δεν άναψε ποτέ το πράσινο φως κι έτσι ο Γκουαρδιόλα αποχώρησε άπραγος.

«Ήρθα όταν ήμουν πλέον σε ηλικία 33-34 ετών και ως ποδοσφαιριστής θα ήμουν καταστροφή… Ήμουν πλέον πολύ μεγάλος και μάλλον ήταν πολύ σωστό κι έξυπνο να μην με πάρει ο Πιρς στην ομάδα εκείνη τη στιγμή.

Είχα όνειρο να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ εκείνη την περίοδο. Ο Πιρς, έχοντας ως δεδομένο πως η ηλικία μου δεν ήταν ιδανική, μου πρότεινε ένα συμβόλαιο το οποίο ήταν για λίγους μήνες και έπρεπε κι εγώ να σκεφτώ αν άξιζε να μείνω για τόσο λίγο μακριά από την οικογένειά μου αφού δεν θα είχα μέλλον εκεί. Τελικά καταλήξαμε δίχως συμφωνία…» αποκάλυψε ο Πεπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ