aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΗ προσευχή του μικρού οπαδού της Μπόκα, είναι το... ποδόσφαιρο (pic)

Η προσευχή του μικρού οπαδού της Μπόκα, είναι το… ποδόσφαιρο (pic)

Η Μπόκα Τζούνιορς ζει εδώ κι ένα μήνα μόνο για τον μεγάλο τελικό με την Ρίβερ Πλέιτ και η αγωνία που βιώνουν οι οπαδοί της αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στην φωτογραφία του μικρού φίλου των «ξενέισες».

Στην Αργεντινή εδώ και 1,5 μήνα ζούνε και αναπνέουν για τα δύο Superclasico. Μετά από επεισόδια και αναβολές οι δύο αιώνιοι της Αργεντινής, Μπόκα και Ρίβερ, δίνουν ραντεβού στην Μαδρίτη την Κυριακή για τον δεύτερο τελικό που θα κρίνει και τον νικητή του Copa Libertadores.

50.000 οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς γέμισαν από άκρη σε άκρη το Bombonera για να στηρίξουν την ομάδα τους, ενώ κατά την διάρκεια της αναχώρησης της αποστολής για Μαδρίτη, έκαναν τη νύχτα μέρα.

Το πάθος, η αγωνία, η πίστη, η αγάπη και η τρέλα που έχουν οι Αργεντίνοι για τις ομάδες τους από την ημέρα που γεννιούνται μέχρι και τα βαθιά γεράματα είναι η παρακάτω φωτογραφία με τον μικρό οπαδό της Μπόκα να προσεύχεται στον Θεό της μπάλας ώστε να πάνε όλα καλά για τους αγαπημένους του παίκτες.

Δείτε την φωτογραφία και θα γεμίσετε συναισθήματα, που μόνο το ποδόσφαιρο προσφέρει:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ