aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ Νατάσα και ο νέος προπονητής του Άρη

Η Νατάσα και ο νέος προπονητής του Άρη

Μια διαφορετική πτυχή έχει η πρόσληψη του Θαλή Θεοδωρίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Καλλιτεχνικής φύσεως, θα λέγαμε, αφού πρόκειται για τον αδερφό της πασίγνωστης αοιδού Νατάσας Θεοδωρίδου. Μάλιστα, η ίδια δηλώνει “η πιο περήφανη αδερφή του κόσμου”, κάτι που είχε σημειώσει με την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Καλλονής.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα περίπου χρόνο είχε γράψει στο λογαριασμό της στο Facebook: «Θαλή μου είμαι η πιο περήφανη αδερφή του κόσμου…σίγουρα η νέα σου αρχή θα στεφθεί με επιτυχία γιατί κοπιάζεις και έχεις όραμα……πιστεύω σε σένα και είμαι η πιο φανατική σου θαυμάστρια… σ´αγαπάω».

theodoridou

Παράλληλα, όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος ο προπονητής, η αδερφή του πάει στο γήπεδο και τον στηρίζει. «Έχει έρθει και μας έχει φέρει θετική αύρα. Η Νατάσα είναι θετικός άνθρωπος. Φυσικά υποστηρίζει την Καλλονή, όπως και όλη η οικογένειά μας. Δεν είναι μόνο η Νατάσα αλλά όλος ο φίλαθλος κόσμος που αγαπάει το καλό ποδόσφαιρο. Βγάζουμε, μπορώ να πω, μια συμπάθεια προς τα έξω ως ομάδα», είχε δηλώσει την περασμένη χρονιά για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Λέτε να το πράξει και τώρα η Νατάσα που ο αγαπημένος της αδερφός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στη Λεμεσό;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ