aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ κουκλάρα μετεωρολόγος που... ξελόγιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η κουκλάρα μετεωρολόγος που… ξελόγιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Tο να πει κανείς πως ο 33χρονος ηγέτης της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει “γκελ” στη συντριπτική πλειονότητα του γυναικείου πληθυσμού δε συνιστά δε και την… ανακάλυψη της Αμερικής.

Πολλές φορές όμως η έλξη είναι αμοιβαία και αυτό φρόντισε να αποκαλύψει η Μανουέλα Φερέρα, με την πρώτην μετεωρολόγο στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό “Tg4” και από τις αρκετά γνωστές τηλεπερσόνες στη γειτονική χώρα να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος όχι μόνο έμεινε άφωνος με την ομορφιά της αλλά επιδίωξε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

 

“Μέσω ενός κοινού γνωστού που του άφησε το νούμερο του τηλεφώνου μου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο κινητό. Ήθελα να μου κάνει κοπλιμέντα επειδή είχε δει τη φωτογράφιση που είχα κάνει εκείνη την περίοδο για το περιοδικό For Men.

 

Mου είπε “Είσαι πολύ όμορφη”. Με κολάκευσε το γεγονός πως μου έκανε κοπλιμέντα ένας άνδρας όπως εκείνος, που είναι πάντα περιστοιχισμένος από γυναίκες εκπληκτικής ομορφιάς.

 

Είναι για μένα το πρότυπο ομορφιάς”, τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Μανουέλα Φεράρα (σχεδόν 30.000 άτομα ακολουθούν το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram), η οποία πάντως δεν προχώρησε σε άλλες αποκαλύψεις αναφορικά με τη γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ