aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ κολυμβήτρια που βάζει «φιτιλιές» στην Χεορχίνα για τον Ρονάλντο

Η κολυμβήτρια που βάζει «φιτιλιές» στην Χεορχίνα για τον Ρονάλντο

Αν γλιτώνει την… κρεβατομουρμούρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί δεν είναι μόνο ότι η Ιταλίδα κολυμβήτρια θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι και πολύ όμορφη. Ε, δεν θέλει και πολύ μια γυναίκα να αισθανθεί απειλή, ιδιαίτερα αν αυτή είναι η σύντροφος του CR7, ο οποίος έχει φανς σε όλο τον πλανήτη.

Η εντυπωσιακή Φεντερίκα Πελεγκρίνι φιλοδοξεί το 2020 στο Τόκιο να πάρει μέρος στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, με την 30χρονη να παραδέχεται σε συνέντευξή της πως θα της άρεσε η ιδέα να βγει για δείπνο με τον Ρονάλντο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Πορτογάλος είναι -ελέω Γιουβέντους- μόνιμος κάτοικος Ιταλίας πλέον.

«Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προσκαλούσε σε δείπνο; Θα απαντούσα ναι, είναι παντρεμένος και έχει παιδιά οπότε δε νομιζω πως θα έχουμε προβλήματα. Πιστεύω ότι τώρα με τον Ρονάλντο θα πηγαίνω πιο συχνά στο γήπεδο της Γιουβέντους. Μου αρέσει να τον βλέπω όπως μου αρέσει γενικά να βλέπω όλους τους σπουδαίους παίκτες. Όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και των άλλων αθλημάτων όπως η κολύμβηση και το τένις. Με ιντριγκάρει πολύ το γεγονός ότι θα μπορώ να τον βλέπω δια ζώσης», ανέφερε η Πελεγκρίνι, η οποία είναι και φίλαθλος της «Γηραίας Κυρίας»

Να τονιστεί πως στην πλούσια κολυμβητική της καριέρα, έχει κατακτήσει οκτώ χρυσά μετάλλια στα 200μ. ελεύθερο, ένα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία σε Παγκόσμια και τρία σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Δεν τα λες και λίγα. Βλέπουμε την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να μην χάνει ματς του Ρονάλντο από ‘δω και πέρα, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά μήπως και δώσει το παρών η Πελεγκρίνι. Δεν την αδικούμε…

Image result for Federica Pellegrini

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ