aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΗ Κολομβιανή που γυμνάζει σώμα... και μάτια (pics)

Η Κολομβιανή που γυμνάζει σώμα… και μάτια (pics)

Το κορίτσι που τα σπάει στο Instagram, εκεί όπου έχει ξεπεράσει τα 9.5 εκατομμύρια followers δεν έχει απλώς πετύχει το στόχο του, να γίνει το πρώτο fitness model από την Κολομβία, αλλά έχει καταφέρει να δώσει νέο ορισμό στο fitness entertainment.

Ναι, σίγουρα, η πλειονότητα όσων την ακολουθούν δεν το κάνουν για να παρακινούνται και να εμπνέονται από τις ασκήσεις της, αλλά η Αnllela Sagra μπορεί να καμαρώνει ότι διδάσκει γυμναστική σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη και μεγαλώνει καθημερινά την ένταση της επιρροής που ασκεί στην κοινωνία των ανθρώπων που γυμνάζονται στον βαθμό που της εξασφαλίζει αδιανόητα καλές επιχειρηματικές προοπτικές.

Η 22χρονη Κολομβιανή, που εγκατέλειψε πριν από 3 χρόνια το μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην γυμναστική και να χτίσει σώμα προδιαγραφών body building, ψυχαγωγεί σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη, οι οποίοι καταναλώνουν το περιεχόμενο που δημιουργεί κυρίως για το Instagram, αλλά και για το YouTube και το Facebook.

Οι γυμναστές της αναγνωρίζουν ότι εκτελεί υποδειγματικά τις ασκήσεις και ότι ποζάρει σαν πρωταθλήτρια του body building, την ίδια στιγμή που η Sagra κρατά την θηλυκότητά της και είναι τόσο σέξι που φτάνει να συγκαταλέγεται στο top10 των πιο hot celebrities του πλανήτη. Η Sagra έχει κάνει ήδη επιχείρηση το σώμα της, χτίζοντας πάνω σε ένα brand name που βαραίνει καθημερινά.

Έχει ήδη στήσει το δικό της ψηφιακό κατάστημα για να πουλά προϊόντα που φέρουν την εικόνα της, και έχει αποκτήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό διαφημιζόμενων που βρίσκουν νόημα να διαφημίσουν τα προϊόντα της πάνω, κυριολεκτικά, στο κορμί της. Η Sagra δεν βρίσκει νόημα να παράξει τηλεοπτικό σόου και αφοσιώνεται στα social media επειδή αντιλαμβάνεται την διαφορά στη δυναμική των Μέσων. Το 22χρονο κορίτσι από την Κολομβία εξελίσσεται σε πρέσβειρα της αθλητικής ψυχαγωγίας και δείχνει τον δρόμο προς αυτούς και αυτές που θα ήθελαν να κάνουν την άσκηση επάγγελμα.

Guess what? We’ve been thinking about our next trip ? should we go back to LA for my birthday?? ?♥️

A post shared by •ANLLELA SAGRA• (@anllela_sagra) on

Tag Someone you would like to be with ♥️

A post shared by •ANLLELA SAGRA• (@anllela_sagra) on

Latina in Miami ?? (Where are you from?? I want to know ♥️) ? @ohrangutang ? @cristinapilo

A post shared by •ANLLELA SAGRA• (@anllela_sagra) on

Definitely my favorite cardio ❥ try to include 1min of jumping rope between sets ???

A post shared by •ANLLELA SAGRA• (@anllela_sagra) on

Halloween is almost here ? What are you going to be this year? – ? @ohrangutang ?@cristinapilo –

A post shared by •ANLLELA SAGRA• (@anllela_sagra) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ