aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΗ καλλονή που έριξε χυλόπιτα στον CR7! (pics)

Η καλλονή που έριξε χυλόπιτα στον CR7! (pics)

Η Ρίαν Σάτζεν είναι ένας άκρως εντυπωσιακό κορίτσι για λόγους προφανείς! H εκρηκτική Βρετανίδα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο καθώς στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media δημοσίευσε αισθησιακές φωτογραφίες από το ημερολόγιο της που θα κυκλοφορήσει για το 2018.

Και λέμε πάλι γιατί πριν από μερικά χρόνια η 31χρονη, σπουδαγμένη στο κολέγιο του Μπάρι, Ριάν είχε προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως. Για ποιο λόγο; Μα γιατί δεν είχε διστάσει να ρίξει χυλόπιτα στον πιο διάσημο, πλούσιο και εμφανίσιμο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον οποίο η δεσποινίς Σάτζεν άφησε… παγωτό!

Η ιστορία έχει ως εξής: Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα γνωστό εστιατόριο, με τον Πορτογάλο σταρ να την φλερτάρει έντονα και να καταφέρνει να αποσπάσει το τηλέφωνό της. Κι ενώ ο σταρ της Ρεάλ θεωρούσε πως την έχει πλέον του χεριού του, εκείνη του έριξε μια μεγαλοπρεπέστατη «πόρτα» που όμοιας της ο Ρονάλντο δεν πρέπει να είχε ματαξαναδεί από το γυναίκα.

Όπως αποκάλυψε η Ρίαν, η επιμονή του Κριστιάνο να της τηλεφωνεί, να τις στέλνει μηνύματα και γενικά να την πιέζει, την εκνεύρισαν, με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να κόψει μαχαίρι κάθε επαφή μαζί του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ