aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ γυναίκα του Ρούνεϊ «έκραξε» δημόσια τη γυναίκα του Βάρντι!

Η γυναίκα του Ρούνεϊ «έκραξε» δημόσια τη γυναίκα του Βάρντι!

Οι άντρες τους πρωταγωνιστούν εντός αγωνιστικών χώρων κι αυτές αποφάσισαν να δώσουν ένα δικό τους σόου εκτός αυτών, μέσω των social media.

Ο λόγος για τις συζύγους των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμι Βάρντι, με την πρώτη να προχωρά σε ένα άνευ προηγουμένου «ξεκατίνιασμα» προς την δεύτερη, κατηγορώντας την για διαρροή ειδήσεων που την αφορούν στη «Sun».

Δείτε την ανάρτηση της Κολίν Ρούνεϊ εναντίον της Ρεμπέκα Βάρντι:

«Για κάποια χρόνια τώρα, κάποιος που εμπιστευόμουν να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instragram, σταθερά παρείχε πληροφορίες στη “Sun” σχετικά με τις προσωπικές μου αναρτήσεις.

Υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες σε αυτούς σχετικά με εμένα, τους φίλους μου και την οικογένειά μου – όλα χωρίς την άδεια μου και χωρίς να το γνωρίζω.

Έπειτα από αρκετό καιρό προσπάθειας να βρω ποιος θα μπορούσε να είναι, για πολλούς λόγους, είχα μια υποψία.

Προσπαθώντας να βρω αποδείξεις, μου ήρθε μια ιδέα. Μπλόκαρα τους πάντες από το να βλέπουν τα stories μου στο Instagram, εκτός από έναν λογαριασμό. Αυτοί που είναι στον ιδιωτικό μου λογαριασμό, θα αναρωτιούνταν γιατί δεν είχα stories για κάποιο καιρό.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, έχω αναρτήσει μια σειρά από ψεύτικες ιστορίες για να δω αν θα έφταναν στη “Sun”. Και ξέρετε κάτι; Έφταναν! Η είδηση για την επιλογή φύλου στο Μεξικό, η ιστορία για την επιστροφή μου στην τηλεόραση και μετά η τελευταία για το ότι πλημμύρισε το νέο μου σπίτι.

Ήταν δύσκολο να το κρατάω για τον εαυτό μου και να μην τα σχολιάζω, ειδικά όταν οι ιστορίες διέρρευσαν, όμως έπρεπε. Τώρα, γνωρίζω σίγουρα από ποιον λογαριασμό και ποιο άτομο προέκυψαν αυτά.

Έχω αποθηκεύσει και έχω κρατήσει φωτογραφικό στιγμιότυπο όλων των αυθεντικών stories, που δείχνουν ξεκάθαρα το μοναδικό πρόσωπο που τα είδε.

Είναι… ο λογαριασμός της Ρεμπέκα Βάρντι».

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της συζύγου του Βάρντι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ