aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Γιουνάιτεντ αποκλείει φίλαθλο, ο οποίος δεν πήρε εισιτήριο λόγω γρίπης!

Η Γιουνάιτεντ αποκλείει φίλαθλο, ο οποίος δεν πήρε εισιτήριο λόγω γρίπης!

Αποκλεισμό ενός χρόνου από τα εκτός έδρας ματς της επέβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φίλαθλό της, ο οποίος δεν πήγε να πάρει εισιτήριο! Ο Γκρέιαμ Κλαρκ, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας τα τελευταία σαράντα χρόνια, δεν κατάφερε να παραλάβει το εισιτήριό του για το παιχνίδι με τη Χαλ στο «KCOM Stadium», καθώς ήταν άρρωστος με γρίπη και οι «κόκκινοι διάβολοι» τον τιμώρησαν με 12μηνο αποκλεισμό από τα εκτός έδρα ματς.

Ο γιος του 58χρονου, Κάλουμ Κλαρκ, είπε ότι η απόφαση αυτή του συλλόγου «τσάκισε» τον πατέρα του: «Είναι τελείως απογοητευμένος, επειδή ζει για να πηγαίνει, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι πολύ, πολύ απογοητευτικό μετά από όλη αυτή την αφοσίωση που τους έχουμε δείξει, προσπαθούμε να πάρουμε λίγη από αυτή την αφοσίωση πίσω και λίγη κατανόηση. Ζει για αυτό και τώρα που πλησιάζει στη συνταξιοδότηση θέλει απλώς να πηγαίνει και να το απολαμβάνει», είπε ο 33χρονος.

Ο πατέρας Κλαρκ πληγώθηκε τόσο από τη συμπεριφορά της ομάδας, που πλέον σκέφτεται να μην ξαναπάρει διαρκείας, σύμφωνα με το γιο του: «Είχαμε πάντα καλή σχέση με το σύλλογο γι’ αυτό και ανανεώναμε κάθε φορά. Ο πατέρας μου σκέφτεται να μην ξαναπάρει εισιτήριο διαρκείας μετά από αυτό που συνέβη. Θέλουμε απλά να διαγραφεί η τιμωρία- νιώθουμε ότι είναι πραγματικά άδικη. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι άλλο, αφού ήταν το πρωί του αγώνα. Αυτές τις ημέρες δεν ασχολούνται με την αφοσίωση, γιατί θα τα πάρει κάποιος άλλος τα εισιτήρια».

Πατέρας και γιος έχουν «πλατινένια» συνδρομή στη Γιουνάιτεντ, ξοδεύοντας ο καθένας από 800 λίρες για τα εισιτήρια διαρκείας του, ενώ ολόκληρη η οικογένεια έχει παρακολουθήσει τους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999, το 2008 και το 2011, στους οποίους συμμετείχε η αγαπημένη τους ομάδα.

To γράμμα της Γιουνάιτεντ με το οποίο ανακοινώνεται η ποινή στον Κλαρκ:

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ