aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΕΚ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΗ εξήγηση γιατί ξανασφυρίζει ο Νεοκλέους παρά το «χοντρό» του λάθος

Η εξήγηση γιατί ξανασφυρίζει ο Νεοκλέους παρά το «χοντρό» του λάθος

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πριν από λίγο τους ορισμούς διαιτητών των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Ένας από τους ορισμούς ξεχωρίζει και προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Αυτός του Νικόλα Νεοκλέους που ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα μεταξύ Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ, στο «Στέλιος Κυριακίδης». Λίγες μόνο μέρες μετά την τραγική του υπόδειξη για πέναλτι, στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Παράβαση που μόνος αυτός είδε σε μαρκάρισμα του Πσισιέ στον Ντανίλο στο 27’, και ενώ ο VARίστας Δημήτρης Σολωμού τον κάλεσε να επανεξετάσει την φάση. Όντως την είδε στο μόνιτορ εντός αγωνιστικού χώρου και προ γενικής έκπληξης επέμεινε στην απόφαση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας για την απόφαση του αυτή δέχθηκε αυστηρές παρατηρήσεις από τον αρχιδιαιτητή Μίλορατ Μάζιτς. Υπό κανονικές συνθήκες λάθος σαν το συγκεκριμένο, στο κυπριακό ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων θα επέφερε ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες.

Είναι προφανές, αυτό που αναγκάζει τον Μίλορατ Μάζιτς να προβαίνει σε ορισμούς διαιτητών, με ανάλογες κακές διαιτησίες, χωρίς να τιμωρούνται είναι η λειψανδρία που αντιμετωπίζει. Γεγονός το οποίο έθιξε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας στην πρόσφατη συνάντηση με την Εκτελεστική της ΚΟΠ, και το οποίο τόνισε πως δεν μπορεί να κάνεις αλλιώς, αφού αν τιμωρήσει κάποιον θα… ξεμείνει από διαιτητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ