aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΗ Έλσα Χοσκ παίζει... μπαλάρα! (pics)

Η Έλσα Χοσκ παίζει… μπαλάρα! (pics)

Την έχασε το παρκέ, την κέρδισε η πασαρέλα. Η Έλσα Χοσκ είναι πλέον ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria’s Secret για την οποία… θυσίασε την καριέρα της στο μπάσκετ.

Αγωνιζόταν επαγγελματικά στη σουηδική λίγκα, αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει και την καριέρα της στο μόντελινγκ με τις οκτάωρες ανά εβδομάδα προπονήσεις και εγκατέλειψε τη μεγάλη της… αθλητική αγάπη.

Άλλωστε, πλέον κατοικεί στη Νέα Υόρκη και… παρηγορείται με το να παρακολουθεί αγώνες των Νικς, ομορφαίνοντας τα πέριξ του παρκέ. Παράλληλα, παρακολουθεί και ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας την Τσέλσι.

Στην πασαρέλα, πάντως, τα πηγαίνει περίφημα, αφού φέτος επιλέχθηκε να φορέσει ένα από τα κομμάτια κατατεθέν της επίδειξης της διάσημης εταιρείας εσωρούχων. Φόρεσε, λοιπόν, τα κόκκινα εσώρουχά της, τα πολύχρωμα φτερά στα οποία είχαν μπει… 275.000 κρύσταλλα Swarovski και ζύγισαν 6,3 κιλά, καθώς και ένα επίσης κεντημένο με πολύτιμα κρύσταλλα μπολερό.

Άκρως εντυπωσιακή τόσο με τα εσώρουχα, όσο και -κυρίως- χωρίς αυτά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ