aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ... διαστημική πάσα του Μέσι είναι καλά δουλεμένη (pic & vids)

Η… διαστημική πάσα του Μέσι είναι καλά δουλεμένη (pic & vids)

Πρόκειται γι’ ακόμα μια αφορμή ώστε να σκεφτεί κανείς πως ίσως ο Μέσι δεν είναι από τον πλανήτη Γη. Κι όμως, η εξωπραγματική πάσα που έβγαλε στο ματς με τη Χετάφε, φαίνεται πως είναι καλά δουλεμένη, αφού, την έχει ξανακάνει με ανάλογη επιτυχία!

Ο Αργεντινός «μάγος» έκανε ολόκληρο τον πλανήτη και τα social media να παραληρούν όταν εκείνος είδε τον διάδρομο ανάμεσα από έξι αντιπάλους, ώστε να βγάλει τον Λουίς Σουάρες σε θέση βολής, στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να σκοράρει αφού είχε βγει σε πλάγια θέση και ο αντίπαλος τερματοφύλακας του είχε κλείσει το χώρο, όμως, στην ανάλυσή της, η πάσα και το σπριντ του Σουάρες στον κενό χώρο, μάλλον είναι κάτι που… δουλεύεται στους «μπλαουγκράνα».

Απόδειξη, ένα βίντεο από το παρελθόν που αποτυπώνει με την ίδια ακρίβεια και τις ίδιες κινήσεις, τη μπαλιά που μπορεί ν’ αποδειχθεί… μισό γκολ από το πουθενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ