aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Bundesliga στην PrimeTel έως το 2021

Με την προσθήκη ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, τη Γερμανική Bundesliga, εμπλουτίζεται το τηλεοπτικό περιεχόμενο της PrimeTel. Ο γερμανικός κολοσσός Μπάγερν, η πάντα φιλόδοξη Ντόρτμουντ και οι άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου, μετακομίζουν από τον φετινό Αύγουστο και για τις επόμενες τέσσερις ποδοσφαιρικές περιόδους στα κανάλια της PrimeTel.

Δεκαοκτώ ομάδες, 34 αγωνιστικές, 306 παιχνίδια, με κύριο χαρακτηριστικό τους το πάθος, το θέαμα και τα γκολ, υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Η PrimeTel θα προβάλλει κάθε εβδομάδα και τα εννέα παιχνίδια της αγωνιστικής, τα περισσότερα από αυτά σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να μη χαθεί λεπτό αγωνιστικής δράσης από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Επιπλέον, τρεις εβδομαδιαίες εκπομπές με στιγμιότυπα, συνεντεύξεις και ό,τι άλλο αφορά στην Bundesliga, θα επιτρέπουν στους συνδρομητές να έχουν μια ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση για το Γερμανικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ