aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΗ μπασκετμπολίστρια που βλέπεις και χάνεις το φως σου!

Η μπασκετμπολίστρια που βλέπεις και χάνεις το φως σου!

Παρουσία που συγκεντρώνει τα φώτα πάνω της είναι η σέξι Ιταλίδα μπασκετμπολίστρια Βαλεντίνα Βινιάλι, η οποία εκτός από τον αθλητισμό ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει περάσει και από τηλεοπτικά πλατό.

Μπορεί να μην την ξέρετε, μπορεί να μην ασχολείστε καν με το γυναικείο μπάσκετ, όμως αν δείτε την Βινιάλι, θα καταλάβετε πως πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε ιταλικό μπάσκετ!

Παίζει στη Lazio Pallacanestro 1932 και θεωρείται η πιο σέξι μπασκετμπολίστρια στον κόσμο. Είναι και μοντέλο, έχει σχεδόν 530.000 followers στο Instagram και τους αποζημιώνει με τις εκρηκτικές φωτογραφίες που ποστάρει.

Η Βινιάλι είναι 25 χρόνων και η χαρά κάθε αντιπάλου να την… παίξει άμυνα. Την βλέπεις και παθαίνεις… εμπλοκή. Όταν, δε, αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να παίξετε ένα… μονό, τότε είναι ικανή με τις «σταυρωτές» της και τις προσποιήσεις της, να σε στείλει αδιάβαστο. Όχι πως δεν το θέλεις βέβαια φίλε αναγνώστη.

Ο Θεός είχε κέφια τη μέρα που την έπλασε, το μόνο σίγουρο. Από ομορφιά άλλο τίποτα και επειδή είμαστε σίγουροι πως δεν έχετε καμία όρεξη να διαβάσετε κάτι άλλο, αφήνουμε τις σάλτσες και τα καρυκεύματα και πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Το κορίτσι είναι άλλη κλάση και εμείς σας την παρουσιάζουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ