aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ αποκάλυψη του Γκουαρδιόλα για τον Κρόιφ που θα συζητηθεί

Η αποκάλυψη του Γκουαρδιόλα για τον Κρόιφ που θα συζητηθεί

Τον απεριόριστο θαυμασμό του για τον Γιόχαν Κρόιφ εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα  κατά τη διάρκεια της παρουσίας της αυτοβιογραφίας του εκλιπόντα μεγάλου σταρ στο Λονδίνο.

Σ’ ένα μικρό βιβλιοπωλείο στην αγγλική πρωτεύουσα, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι εξήγησε γιατί ο Κρόιφ ήταν ο ποδοσφαιρικός του μέντορας.

«Νόμιζα πραγματικά ότι ήξερα πράγματα για το ποδόσφαιρο αλλά όταν γνώρισε τον Γιόχαν μπήκα πραγματικά σ’ έναν καινούριο κόσμο. Δίδαξε νομίζω το άθλημα σε δύο ποδοσφαιρικές γενιές.

Είμαι αυτός που είμαι εξαιτίας του. Η αλήθεια είναι στην αρχή τον φοβόμουν. Ήταν πολύ σκληρός και απαιτητικός. Στις προπονήσεις, δεν θα το ξεχάσω, δεν έδειχνε μόνο. Έπαιζε κανονικά μαζί μας. Και ήταν καλύτερος από μας. Ηταν κάποιος που άλλαξε δύο ομάδες, την Μπαρτσελόνα και τον Αγιαξ, δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο”»κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.

Χρειαζόταν να πει κάτι παραπάνω; Δεν νομίζουμε…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ