aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣH υποδοχή του Νόνη Φανιέρου στον σούπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισέ (pics)

H υποδοχή του Νόνη Φανιέρου στον σούπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισέ (pics)

Κυπριακό έδαφος πάτησε νωρίς το απόγευμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήρθε στην Κύπρο φιλοξενούμενος του Νόνη Φανιέρου, γιου του πρόεδρου του Ερμή, Λούκα Φανιέρου. Ο Φανιέρος Junior έχει αναπτύξει στενή φιλία με τον Γάλλο σπουδαίο επιθετικό της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την παρουσία του στη Λάρνακα και αγκαλιά με τον Νόνη Φανιέρο. Η παρουσία του Σισέ στην Κύπρο αφορά επαγγελματικούς σκοπούς, αφού δραστηριοποιείται ως Dj σε κέντρα διασκέδασης, ενώ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ερμή θα υπάρχει συνεργασία για σκοπούς μάρκετινγκ με την ομάδα της Αραδίππου.

Πλέον, θ’ αρχίσει και το «ψηστήρι» από την οικογένεια Φανιέρου για να ντύσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Ερμή. Μπορεί ο Γάλλος σούπερ σταρ να σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όμως όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου στον Active η παρουσία του και μόνο στα αποδυτήρια μίας κυπριακής ομάδας μπορεί να προσφέρει πολλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@mrlenoirparisofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djibril Cisse A.K.A TCHEBA (@djibrilcisse1981) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ