aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣH «βόμβα» Σισέ στον Active κάνει τον γύρο της Ελλάδας  

H «βόμβα» Σισέ στον Active κάνει τον γύρο της Ελλάδας  

Η αποκάλυψη στο ραδιόφωνο του Active (107, 4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τη συμφωνία του Ερμή Αραδίππου με τον Τζιμπρίλ Σισέ κάνει τον γύρο της Ελλάδας. Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» Λούκας Φανιέρος μιλώντας στον Πανίκο Θεοδοσίου σημείωσε πως ο Ερμής θα προχωρήσει σε μία συμφωνία για σκοπούς μάρκετινγκ με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και παρόλο που προσπάθησε να μην αναφέρει τ’ όνομά του μερικές πληροφορίες που έδωσε οδήγησαν στην αποκάλυψη.

Διαβάστε επίσης: «Bόμβα» Τζιμπρίλ Σισέ από τον Λούκα Φανιέρο στον Active!

Όπως ανέφερε ο Λούκας Φανιέρος ο Τζιμπρίλ Σισέ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γιο του, Αντώνη Φανιέρο και θα έρθει στην Κύπρο την επόμενη βδομάδα. Η συμφωνία είναι για σκοπούς μάρκετινγκ και θα διοργανωθούν μερικές εκδηλώσεις ώστε να προσελκύσουν χορηγούς. Πάντως, ο Λούκας Φανιέρος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Σισέ με τη φανέλα του Ερμή. «Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers», είπε ο Λούκας Φανιέρος.

Διαβάστε επίσης: To ανεκπλήρωτο όνειρο του Σισέ και η φιλία με τον Αντώνη Φανιέρο JR

Με το που δημοσιεύτηκε η είδηση στο Goal.com.cy τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης αναδημοσίευσαν την είδηση σε περίοπτη θέση, αφού ο Γάλλος σούπερ σταρ αγαπήθηκε όσοι λίγοι από τους φίλους του Παναθηναϊκού τη διετία που φόρεσε το «τριφύλλι» στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ