aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαH σοκαριστική αποκάλυψη του Μπατιστούτα για την Αργεντινή

H σοκαριστική αποκάλυψη του Μπατιστούτα για την Αργεντινή

Αν και έχει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής στο ρόστερ της εδώ και χρόνια η Αργεντινή δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον μεγάλο τίτλο προς απογοήτευση των εκατομμυρίων φίλων της και αρκετοί είναι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν την αιτία του κακού.

Την ίδια στιγμή πάντως κάποιες δηλώσεις του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του “Tyc Sports” έρχονται να ταρακουνήσουν ακόμα περισσότερο τους φανς της “αλμπισελέστε”, με τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας να αποκαλύπτει ένα σκηνικό που ίσως να εξηγεί σε κάποιο βαθμό το κλίμα στην ομάδα.

“Πήγα να χαιρετήσω την εθνική ομάδα στα αποδυτήρια και η μισή ομάδα με αγνόησε. Το εξέλαβα ως χάσμα γενεών, εγώ με αυτά τα παιδιά έχω κάποια σχέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρυλικός “Μπατιγκόλ” και πρόσθεσε:

“Αυτή η ομάδα δεν είναι πολύ δεμένη με τον κόσμο παρά το γεγονός ότι έχει πάρει μέρος σε τρεις συνεχόμενους τελικούς (σ.σ. στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 και στους τελικούς του Copa America το 2015 και το 2016), που δεν είναι μικρό γεγονός σε αθλητικό επίπεδο. Στη δική μας εποχή ήμασταν περισσότερο ταπεινοί και ο κόσμος το αντιλαμβανόταν αυτό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ